Programare web PHP, HTML, JavaScript, Ajax, CSS

Nici un website nu poate functiona fara continut. Nici un continut nu va ramane "nou" pentru mai mult de cateva ore. Asta inseamna ca orice site trebuie sa fie dinamic, trebuie sa se schimbe.

Aici intra in scena PHP, HTML, JavaScript, Ajax, CSS. Utilizand aceste tehnologii se pot realiza site-uri in care este usor de adaugat si afisat continut, oriunde v-ati afla (cu conexiune la Internet, evident).

Utilizatorii trebuie sa poata sa interactioneze cu site-ul si chiar intre ei, si astfel vizita va fi mult mai agreabila.

Cand vizitezi un forum, un magazin online, o galerie de imagini, etc., trebuie sa stii ca dezvoltarea acelui site a fost facut cu gandul la tine, utilizatorul final. Daca iti plac optiunile care le ai, atunci a fost un succes. Daca nu...

Ca la orice, cand un site este realizat corect, foarte putin modificari vor fi necesita programare aditionala, exceptie facand situatiile cand se adauga functionalitati noi.

Orice tip de website, de la portofolii la forumuri si retele sociale pot sa fie realizate folosind HLS Content Management System dezvoltat demine (hlsCMS).

Scopul este furnizarea raportului perfect de functionalitate pentru a fi o platforma viabila pentru orice dezvoltarii ulterioare, fara a restrictiona programarea. Aceasta permite o programare mai rapida si mult mai sigura.

Optimizarea site-ului pentru motoarele de catuare (SEO in engleza) reprezinta o serie de artificii care aduc site-ul in topul rezultatelor de cautare pentru cuvinte cheie prestabilite.

Sunt multe companii care se ocupa doar de SEO, operatie ce are loc dupa ce site-ul este finalizat. Eu consider ca SEO trebuie integrat cu programarea site-ului, nu la sfarsit.

Orice efecte ale unei optimizari realizate dupa ce site-ul este finalizat vor disparea in cateva zile daca site-ul nu este programat si/sau mentinut corect deoarece orice motor de cautare va determina ca site-ul nu contine ceea ce se presupune ca ar contine. Alegerea este a dumneavoastra.

PHNwYW4+QW5kcmVpIC0gTmljb2xhZSBOZW1ldGk8L3NwYW4+YW5kcmVpLm5lbWV0aUBteXBsYWNlb24ubmV0