Salut! In buletin scrie Andrei - Nicolae Nemeti, dar poti sa imi spui Andrei.
In 2009 am primit diploma de Inginer in Calculatoare in cadrul Universitatii "Politehnica" Timisoara.

Imi plac masinile rapide, fetele destepte, muzica tare, electronicele non-verzi (verzi sunt urate si nu arata bine cu restul mobilei), o halba rece de bere vara pe terasa, si sa lenevesc mai ales intr-un scaun de birou, comfortabil.

Nu imi plac zilele ploioase sau reci (sub 0 grade), prea mult zahar, si porumbeii care isi propaga specia la mine pe pervaz si lasa... "materie" peste tot, chiar si pe cei ce trec pe langa bloc si masinile parcate langa, inclusiv a mea.

Am profil de Facebook ce-l foloses des, si un cont de Twitter care nu-l folosesc aproape de loc, dar la care tot apar followers. Ciudata lume :)

Dezvolt site-uri web dar si alte aplicatii care le fac doar ca sa vad daca pot. Uneori mai fac si design pentru site-uri. In plus, sunt asaltat cu intrebari legate de suport IT, in special prin telefon, cand la capatul celalalt al liniei este o persoana ce nu vorbeste "calculatoare".

Daca esti aici pentru ca vrei un site, atunci poti vizita pagina mea de servicii si vezi gasi tot ce ai nevoie. Pe scurt fac:

  • programare web (dezvoltare completa de site-uri),
  • design,
  • optimizarea site-urile pentru motoarele de cautare (seo) si
  • consultanta IT.
Daca inca nu esti sigur, poti arunca o privire la portofoliul meu .

Daca vrei sa vezi cu ce ma ocup mai nou, poti citi blog-ul meu sau accesa pagina mea de facebook .

S-ar putea sa gasesti ceva interesant si in articolele scrise de mine cu tematica IT. Articolele sunt in tiparul "Cum sa...".

Daca ai intrebari, vrei sa imi transmiti ceva, sau doar sa imi spui "Salut!" inapoi, ma poti contacta aici sau pe Facebook.

PHNwYW4+QW5kcmVpIC0gTmljb2xhZSBOZW1ldGk8L3NwYW4+YW5kcmVpLm5lbWV0aUBteXBsYWNlb24ubmV0